DO YOU HAVE ANY QUESTION? CALL: +31(0)72 520 50 68 FREE DELIVERY ON ORDERS OVER €50 GET A FREE SAMPLE WITH EVERY ORDER

Veelgestelde vragen

1. Kan ik de producten kopen in een fysieke winkel?

Nee, helaas hebben wij hebben (nog) geen fysieke winkel, maar u kunt uw bestelling wel op afspraak in Alkmaar ophalen. Geeft dit aan tijdens het betaalproces en vermeld de dag en tijdstip, dan leggen wij uw bestelling alvast klaar. Ophalen is mogelijk op werkdagen vanaf  9 ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags.

2. In welke landen leveren jullie de producten?

Op dit moment is het alleen mogelijk om klanten uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg te bedienen. Wij zijn al wel druk bezig met het uitbreiden naar andere landen, zodat meer mensen van onze producten kunnen genieten.

3. Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle getoonde prijzen in onze webshop zijn prijzen inclusief het Nederlandse BTW-tarief van 21%.

4. Op welke manieren kan ik betalen in de webshop?

Betalen kan per iDEAL en via bankoverschrijving. Wanneer u gebruikmaakt van bankoverboeking dan versturen wij de bestelling pas wanneer wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen.

5. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op de inlogpagina kunt u aangeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. Vul vervolgens het e-mailadres van uw account in en wij sturen u een e-mail toe met een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opgeven.

6. Kan ik een bestelling retourneren?

Ja, u kunt ongeacht de reden binnen de wettelijke zichttermijn bij koop op afstand van 14 dagen uw bestelling retour zenden. Neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice. Let op, al onze cosmeticaproducten zijn geseald. Als één van de twee seals verbroken wordt, kunnen wij het product om hygiënische redenen niet terugnemen.

7. Wie produceert de producten?

Alle onze producten worden geproduceerd door de meest innovatieve cosmeticabedrijven in binnen- en buitenland die werken volgens richtlijnen van “Good Manufacture Practice” en in het bezit zijn van onder andere ISO 9001, ISO 14001 en ISO 22716.

8. Zijn de producten natuurlijk?

We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke en biologische ingrediënten. Indien dit niet aanwezig is, gebruiken we veilige alternatieven. 

9. Voldoen de producten aan de veiligheidsvoorschriften?

Al onze producten zijn veilig en voldoen aan de laatste voorschriften, internationale en lokale voorschriften en wetgeving. 

10. Zijn de producten proefdiervrij?

Ja, wij testen onze producten en ingrediënten alleen op enthousiaste vrijwilligers. Wij zullen nooit dierproeven uitvoeren en eisen van al onze leveranciers, en andere door haar ingehuurde bedrijven, dat zij hoogwaardige en veilige ingrediënten gebruiken die tot stand zijn gekomen zonder dierproeven.

11. Bevatten de producten plastic scrubdeeltjes?

Nee, wij zijn tegen het gebruik van plastic scrubdeeltjes en gebruiken deze in geen enkel van onze producten, omdat deze uiteindelijk in de oceanen terechtkomen en dit grote nadelige gevolgen heeft voor de leefomgeving van onder andere vissen en vogels.

12. Bevatten de producten dierlijke ingrediënten?

Nee, al onze producten bevatten geen dierlijke ingrediënten.

13. Waarom worden cosmetica producten geconserveerd?

Cosmeticaproducten bevatten water en in een waterige omgeving kunnen schimmels, sporen en pathogene kiemen groeien. Daarom is het van belang dat cosmetica producten geconserveerd worden. Conserveermiddelen waarborgen de kwaliteit, versheid en veiligheid van producten. 

14. Bevatten de producten conserveermiddelen?

Ja, we gebruiken in onze al cosmeticaproducten conserveermiddelen om de kwaliteit, versheid en veiligheid van producten te garanderen.

15. Bevatten de producten parabenen?

Een aantal van onze producten bevat een lage dosering parabenen als onderdeel van het conserveersysteem. Dit conserveermiddel heeft als voordeel dat het zelfs in lage concentraties uiterst goed conserveert en tevens geen invloed uitoefent op de stabiliteit van een product waardoor er geen textuur veranderingen ontstaan.

16. Wat moet ik doen bij een (mogelijke) huid reactie?

Al onze cosmeticaproducten zijn dermatologisch getest door onafhankelijke laboratoria die zijn onderworpen aan de strengste ethische richtlijnen en op gezonde proefpersonen die hier vrijwillig aan meewerken. Helaas kan het voorkomen dat er een allergische reactie ontstaat. Wij adviseren je dan om contact op te nemen met een dermatoloog; deze kan nader bepalen waar je allergisch voor bent. 

17. Kan ik grote aantallen zakelijk te bestellen?

Ja, dat kan. Voor zakelijke klanten hebben we oplossingen op maat. Voor meer informatie neemt u contact op per e-mail of telefoon.

18. Ik heb een klacht, waar moet ik dit melden?

Hoewel wij er naar streven om het aantal klachten tot een absoluut minimum te beperken, kan het toch voorkomen dat u ontevreden bent over onze service. Wij horen dan graag via het contactformulier  en dan horen wij dit graag. Klachten dienen per e-mail kenbaar te worden gemaakt.