DO YOU HAVE ANY QUESTION? CALL: +31(0)72 520 50 68 FREE DELIVERY ON ORDERS OVER €50 GET A FREE SAMPLE WITH EVERY ORDER

Zakelijk

Zakelijk

Bent u een zakelijke klant en op zoek naar een ideaal cadeau voor uw relaties of medewerkers, neem dan eens contact met ons op. Producten van THE SPA COLLECTION zijn een perfect cadeau voor iedere gelegenheid. Of het nou een verjaardagscadeau, jubileum of een kerstpakket is, wij kunnen voor iedere doelgroep diverse pakketten samenstellen afhankelijk van uw wensen. 

Guest Supplies

HAIL-Europe is een innovatieve en toonaangevende internationale leverancier van guest supplies voor de hotelbranche. We bieden een breed assortiment dat past in elk hotel en bij ieder budget.

HAIL staat voor 'Hotel Amenities International Limited' en is sinds de jaren '90 met succes actief in de markt. Gedreven door een persoonlijke betrokkenheid bij onze relaties werkt het team met veel plezier aan uw ideeën. Daarnaast zijn wij innovatief en nieuwsgierig. Mede daardoor hebben wij het exclusieve dealerschap van bijzondere brands uit onder meer Italië, Azië en Amerika verworven.

HAIL-Europe is per e-mail en op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:30 op 072 - 572 07 42.

 

2 artikel(en)

 

 

2 artikel(en)

 1. Display 3 gaten The Spa Collection

  Display Zwart 3-gaten The Spa Collection

  € 20,75
  10 stuks Zwarte display met 3 gaten voor The Spa Collection 30 ml tubes. Meer info

 2. Bed & Breakfast pakket Pakket Bed & Breakfast The Spa Collection

  Pakket Bed & Breakfast The Spa Collection

  € 107,69
  Bent u een eigenaar van een Bed & Breakfast en wilt u uw gasten verwennen met THE SPA COLLECTION Lemongrass? Wij hebben speciaal voor u een compleet pakket samengesteld. Het pakket bestaat uit 400 producten. De kosten van het pakket zijn slechts 89 euro (excl. BTW)! Meer info

 

2 artikel(en)

 

 

2 artikel(en)