DO YOU HAVE ANY QUESTION? CALL: +31(0)72 520 50 68 FREE DELIVERY ON ORDERS OVER €50 GET A FREE SAMPLE WITH EVERY ORDER

THE SPA COLLECTION RVS houder pompflacon 310 ml

RVS Wandhouder 310 ml Pompflacon

€ 19,95
Metalen houder voor de pompflacons van THE SPA COLLECTION 310 ml flessen. Gemaakt van roestvrij staal en met een chromen afwerking.

De houder is een ware aanwinst in uw badkamer en/of toilet. Pompflacons zijn makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Houder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
 • Montage: Wand
 • Materiaal: 100% roestvrij staal (RVS)
 • Kleur: Chroom
 • Verdekte bevestiging: Ja
 • Inclusief bevestigingsmateriaal: Ja
 • Hand and Body Lotion Lemongrass 310 ml The Spa Collection

  Hand and Body Lotion Lemongrass 310 ml The Spa Collection

  € 7,95

  The Spa Collection Hand and Body Lotion ruikt heerlijk naar de verfrissende geur van Lemongrass. De Hand and Body lotion trekt snel in en zorgt voor een zijdezacht lichaam door uitdroging van de huid te voorkomen. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.

  Meer info

 • Handlotion Lemongrass 200 ml The Spa Collection

  Handlotion Lemongrass 200 ml The Spa Collection

  € 7,95
  The Spa Collection Handlotion Lemongrass is een heerlijk verzachtende hand lotion voor de dunne en gevoelige huid van de handen. Deze handlotion met de verfrissende geur van lemongrass helpt om droge en beschadigde handen te herstellen. Het trekt snel in en voelt niet vet. De lotion beschermt daarnaast actief uw handen tegen uitdroging door weersinvloeden. Meer info

 • Hair & Body Wash Lemongrass 310 ml

  Hair & Body Wash Lemongrass 310 ml The Spa Collection

  € 7,95
  The Spa Collection Hair & Body Wash Lemongrass is een alles-in-1 product voor onder de douche met een unieke lemongrass formule. De Hair & Body Wash zorgt voor een milde reiniging van de huid en voor gezond en glanzend haar. Het product wordt geleverd in een handige pompflacon. Geschikt voor dagelijks gebruik zonder de huid uit te drogen. Meer info