DO YOU HAVE ANY QUESTION? CALL: +31(0)72 520 50 68 FREE DELIVERY ON ORDERS OVER €50 GET A FREE SAMPLE WITH EVERY ORDER

Haar

Haar

 

Product 9 tot 9 van totaal 9

 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 

Product 9 tot 9 van totaal 9

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Hydrating Conditioner TSC Green Tea 400 ml

  Hydrating Conditioner TSC Green Tea 400 ml

  € 10,95
  The Spa Collection Conditioner Green Tea is een product voor onder de douche met een unieke Green Tea formule. De Conditioner zorgt voor een milde reiniging en voor gezond en glanzend haar. Het product wordt geleverd in een handige pompflacon. Geschikt voor dagelijks gebruik zonder de huid uit te drogen. Meer info

 

Product 9 tot 9 van totaal 9

 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 

Product 9 tot 9 van totaal 9

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Gezond en sterk haar glanst, heeft volume en is makkelijk te kammen. Bepaalde factoren, zoals weersinvloeden en gebruik van krultang of stijltang, kunnen het haar beschadigen met als gevolg dat het haar dof en slap wordt. In het ergste geval kan dit leiden tot haaruitval, terwijl we allemaal dromen van een mooi bos krullen, lang haar of een modieus kort kapsel.

Om gezond haar te krijgen en houden, is het belangrijk om het goed te verzorgen. Dit kan door regelmatig het haar te wassen en behandelen met haarverzorgingsmiddelen - op basis van natuurlijke ingrediënten. Shampoo vormt de basis van de haarverzorging en opent de haarschubben zodat het haar goed gereinigd kan worden. Ook het gebruik van een conditioner behoort tot de basis van haarverzorging, omdat het de haarschubben sluit.