DO YOU HAVE ANY QUESTION? CALL: +31(0)72 520 50 68 FREE DELIVERY ON ORDERS OVER €50 GET A FREE SAMPLE WITH EVERY ORDER

Navullingen 290 ml

Voor de dispensers van de THE SPA COLLECTION zijn navullingen verkrijgbaar in twee formaten en in vier verschillende verzorgingsproducten, afhankelijk van welke dispenser u gebruikt. Onze cartridges zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materiaal, geschikt voor éénmalig gebruik en verkrijgbaar in Soap, Shampoo, Conditioner en Hair & Body Wash.

De cartridges zijn om hygiënische redenen niet hervulbaar. Het verwisselen van de cartridge gaat snel en is gemakkelijk. Door het ingenieus ontwerp, wordt de cartridge gebruikt tot de laatste druppel en is aan de zijkant van elke cartridge te zien hoeveel inhoud de cartridge nog bevat.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

THE SPA COLLECTION heeft ook dispensers in haar assortiment. Naast het oogstrelende design zijn de dispensers van hoogwaardige kwaliteit materiaal en is de navulling makkelijk te verwisselen. Het gebruik van een dispenser staat garant voor gebruiksgemak, hygiëne en door de automatische dosering garandeert het efficiënt gebruik.


De navullingen, in vorm van een cartridge, zijn om hygiënische redenen niet-hervulbaar. De cartridge kan door een ingenieus systeem verbruikt worden tot de laatste druppel en zijn verkrijgbaar in Soap, Shampoo, Conditioner en Hair & Body Wash met de geur van Organic Cotton / Aloë Vera.